Classes particulars i online

Les classes tenen per objectiu fomentar la creativitat, experimentar amb diferents tècniques i suports, i adquirir coneixements de l’art del dibuix jugant. El cost de la classe és de 10 euros (1 hora/nen)
Utilitzeu el correu de contacte per reservar plaça.

Les classes tenen com a objectiu fomentar la creativitat, adquirir diferents coneixements de l’art del dibuix, i experimentar combinant-lo amb diferents tècniques com el collage, frottage, etc.
El cost de la classe és de 15 euros (1 hora/persona)

Utilitzeu el correu de contacte per reservar plaça.

En aquesta extraescolar treballem la creativitat explorant diferents tècniques plàstiques mitjançant jocs creatius i l’experimentació. Fins i tot ens endinsem en el món de l’abstracció per tal d’entendre millor les diferents connotacions d’aquest estil artístic. L’objectiu és que cada participant a l’extraescolar aprengui diferents recursos a l’hora d’enfrontar-se a un paper en blanc.

Utilitzeu el correu de contacte per demanar el vostre pressupost.

Podeu trobar més contingut a l’enllaç del canal de You Tube.

En aquesta activitat explico el procés de creació d’un còmic però de manera pràctica i divertida. Acompanyo els joves en el seu procés creatiu, i els hi ofereixo les pautes per poder passar d’un paper en blanc, a crear un personatge, donar-li moviment amb les línies cinètiques, col·locar-ho en vinyetes, donar-li veu per mitjà dels globus, posar-li so gràcies a les onomatopeies, com crear una portada i una contraportada i acabar tenint així el seu petit còmic.
L’objectiu és que cada participant en l’extraescolar realitzi el seu petit còmic en acabar el curs. 

Utilitzeu el correu de contacte per demanar el vostre pressupost.

Podeu trobar més contingut a l’enllaç del canal de YouTube.